ВИДЕО од војната: Најмоќниот удар

11,011

Руските воздушни сили напаѓаат непријателски цели во Чугуев во близина на Харков.

На снимката се гледа падот на воздушна бомба и последователната разорна експлозија, пишуваат агенциите.

Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog