Еве зошто им е удобно во власта а ЛДП! Претседателката на младина лапнала 500000 проект во министерството на Горан Милевски

414
Теодора Димитровска, најмлад кандидат за градоначалник на Куманово и поранешен претседател на младината на ЛДП си лапнала 500.000 денари од проектче во Министерство за локална самоуправа каде што министер е претседателот во заминување на ЛДП Goran Milevski.
Плус и нејзини две другарки си зеле дел од колачот.
Младите активисти во сите останати партии ја гледаат политиката низ призма на бруто и нето.
Младите во Левица се приклучуваат за да стават крај на ваквите млади политичари како гореспоменатата.
И да, јавно ќе ги објавуваме. Ако тие немаат срам да лапаат пари, нас око нема да ни трепне за да ги објавиме.
Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog