Апасиев: Не се секирајте. Владата ја држи ситуацијата под контрола. СТРУЈА за Арачиново ќе има. А за градинките, школите и факултетите – ќе нема.

154
🔌 Не се секирајте. Владата ја држи ситуацијата под контрола. СТРУЈА за Арачиново ќе има. А за градинките, школите и факултетите – ќе нема.