Лидерот на македонски концепт повикува цела Македонија да не плаќа струја

1,099
АРАЧИНОВО И ЕВН!!!
Владата ќе плати сметки за струја на арачиновци, за да не се чувствуваат дискриминирани! Браво!
Ајде сега, ЦЕЛО СКОПЈЕ да не плаќаме струја, па Владата да ни плати, за и ние да не се чувствуваме дикриминирани?!?
Дали може вака?!?
А ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА да не плаќаме струја, Владата тоа да покрие?!? Што викате?!?
Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog