Бачев за Костовски: Кога се менуваше името беше за Заев – битен му бил европскиот пазар за банката, сега плаче оти негови фирми му ги украле парите

211

Лидерот на Единствена Македонија Јанко Бачев потсетува на ставовите на Трифун Костовски денес и од пред 4 години:

Трифун Костовски во 2018 кога се менуваше името беше на страната на Заев и велеше дека наместо името, битен му е европскиот пазар за неговата банка.

Вратете го видот на која било возраст со овој метод…не се потребни операции !!!

Сега пак, во 2022 вели дека е македонски патриот и плаче оти фирми блиски до Заев му ги украле парите од банката!, пишува Бачев на фејсбук.

Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog