Џукелата од антимакедонското фашистичко ѓубре “ФронтЛајно” го нарече првиот претседател на Македоноја Методија Андонов Ченто Вампир?

157
Меѓународен тендер
Се бара организација која може да го крене свежото цвеќе на македонското просерување од пред вампирскиот споменик на типот што го викаат Ченто. Свежото цвеќе веќе не е свежо.
Минимална цена на одвозот е милион евра.
Јавете се.
Исчакваме ви с бујна страст и сс ногу пари!
May be an image of monument and outdoorsМожеби ќе ти се допаѓа
My Blog