Јоци 5 дена пред да ја спакуваат Русковска најави апсење на министер! Еве за кого се работи

404

Јорданка Ивановска Јоци тврди дека и таа имала иста информација во врска со подготовките на Русквоска да апси министер пред да биде суспендирана и тоа уште пред пет дена.

Хех…ја уште пред пет дена го ,,спакував” со куферите, краватите, кондурчиња, чорапчиња, четкичката за зуби…хех. Уште пред Вилмич да ја суспендираат.Loading…Пошто у ,,селово наше” сè се знае, хех…
Тукууу….Лиле е прашање сега колку ќе изигра паметно, хех…Пошто и самата треба да е свесна за сериозноста на ситуацијата и да не дозволи да биде искористена за прљавки ствари.

Убавко е да бидеш ѕвезда со поголема моќ во нареден период, хех…
#долга_е_раката_на_дада_јоци, хех

 

Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog