Тричковски подржан од провладииот загар Џабе Дерала ја подржуваат бугарската агресија само да го снема македонецот и македонизмот?

Супериорна реакција
Многу добра реакција, аргументирана, паметно интонирана, супер, со една забелешка, не на реакцијата туку на контекстот: групата што ги напаѓа препораките, протоколот, рамката, владата, односно иднината и опстојот на Македонија, е отпорна и на најквалитетната аргументација, главнината им се состои од рентирани типови за растурање на Македонија на кои се лепат кариеристи, користољупцу, инфантили и обични глупаци, сакам да кажам дека освен аргументите и културата во расправата, мора да покажеме нешто повеќе, мораме да најдеме начин да ја спуштиме медиумската доминација на кретенчугите и злостпрниците. И членовите на комисијата можат да помогнат на тој план, како што е случајот со препораките и со оваа реакција, но јасно е дека тоа е апел пред се до владата и власта и до секој нормален поединец во државата, ако има по некој останат во медиумите и до нив, им порачувам или да ја сменат политиката или да излезат од царствата на злото во што се претворени нивните редакции.
Реакција на македонскиот тим во историската комисија: Критиките се лаги и манипулации со цел да се шири страв и да се лаже македонската ј
FRONTLINE.MK
Реакција на македонскиот тим во историската комисија: Критиките се лаги и манипулации со цел да се шири страв и да се лаже македонската ј
На 15. август беа објавени решенијата на Заедничката мултидисциплинарна комисија за историски и образовни прашања кои беа усвоени во 2018 и 2019 г., по што во јавноста из…
21
ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа