Сите се млади и чесни дечки за разлика од криминалците и апашите на СДС и ВМРО! Погледнете каква листа објави Левица за тетово

154
Овие локални избори се клучни за одредување на иднината на Тетово. Тетовчани мора да ја искористат можноста да го кажат својот глас, и конечно да тргнеме во нова насока, во спротивно со сигурност ќе им помогнеме на градски окупатори да владеат уште долго во сопствена корист, на штета на тетовчаните.
Излези, гласај за Левица, заокружи го бројот 13 и заедно да им ги поматиме сметките на оние кои заслужуваат да ги казниме, заради сета штета која ја направија во последните 30 години.
ИЗЛЕЗИ, ГЛАСАЈ ЗА ЛЕВИЦА, ЗАОКРУЖИ ГО БРОЈОТ 13!
Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog