Експлозија на Божиновски: Сите плаќаме струја за да ги покриеме загубите во Зајас и Арачиново и Сарај

746
Кога плаќате сметка за струја, испорачана од ЕВН, имајте предвид дека мора да ги покриете и да ги платите т.н. ,,ЗАГУБИ,, во Арачиново, Зајас, Сарај.
Еве како стои СИТУАЦИЈАТА со ,,ЗАГУБА,, во Арачиново, например. Притоа, знајте дека ,,ЗАГУБА,, е прекар од КРАЖБА на струја што за потрошувачка по дуќани, што за копање на биткоини, а еден помал дел е од домаќинства чии домаќини се поврзани политички со ДУИ, ДПМНЕ или СДС од Нашата земја…
May be an image of one or more people and text that says 'арачиново, ситуација: загуба 65% -загуба 56% -трафостаница бр. -трафостаница бр. -трафостаници бр. загуба 70% -трафостаници бр.2,4,5,11и13- 5,11и13- загуба 80% -трафостаница бpoj 12 co рекордна загуба од 96% поради кражба на cTpyja...'
Toni Montana, Milovan Petkovski and 430 others
61 Comments
186 Shares
Like

Comment
Share

Reels and short videos
Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog