(Видео) Еве како и ја скроиа капата на Русковска! Нема играње со ДУИ! Да се знае кој е газда во оваа Држава! Арафат Муареми уште за локални им кажувал на граѓаите дека ќе влијаат секаде каде што можат

591

Во изборната кампања на последните локални избори, Арафат Муареми им кажува на граѓаните на Сопиште:

– Секаде каде што имаме можност да влијаеме да го направиме тоа за да го собориме овој систем.

– ЗА МЕНЕ НЕ Е ПРОБЛЕМ, ЌЕ ПУШТАМ ЕДНА ИНСПЕКЦИЈА И ТОА НЕ Е ПРОБЛЕМ. Но не е целта да речат дека го менуваме на сила.

– ИМА ЗЛОУПОТРЕБИ НО ЗА ДА ИСПАДНЕ ДЕКА ГО МЕНУВАМЕ САМО ЗАТОА ШТО Е ОД ОПОЗИЦИЈАТА.

*Сам кажува дека не постапувал иако потврдува дека има докази.

*Со своја уста потврдува дека може да пушта инспекција негде само затоа што на него му текнало.

Рускоска си има свои гревови, но да се суспендира поради Арафат Муареми? Едноставно Финансиската полиција е премногу моќна и директорот премногу знае за политичката елита и за судиите и обвинителите за да се истера правдата до крај.

Но не ја заборавајте онаа фамозната реченица на груевски… Вистината е како шило

Фејсбук статус на Фуркан Салиу

Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog