Бранко сфати дека СДС е мртва и Дека повеќе никогаш нема да добие избори. Затоа прави партија

73
Бранко ќе ја евакуира СДС Бугарашка во неговата нова партија. Поточно дел од неа.
Он одамна сфати дека СДС е мртва и Дека повеќе никогаш нема да добие избори.Затоа прави партија.Да ги пресоблече дел од кадрите на СДС пред да биде погребана, со тоа што ќе прелетаат кај него.Потоа ќе треба само да ги заборавиме нивните предавства и пак да гласаме за нив онака ребрендирани.
Единственото позитивно е тоа што, ако стварно Бранко направи партија, тоа значи дека СДС Бугарашка е готова.
Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog