ЗАПАДНИ АГЕНТИ се ИНФИЛТРИРАЛЕ во КРЕМЉ ?! Се подготвува обид за ликвидација на ПУТИН

106

Западниот естаблишмент секако ќе се обиде да го „заниша чамецот“ во Русија.Тоа мислење го искажа економистот Михаил Хазин.

Според него, поранешните странски партнери на Русија ги користат своите агенти меѓу руската либерална елита за брзо влошување на социо-економската ситуација во земјата токму во моментот кога таа ќе биде најопасна за Русија.

Како што истакна експертот, бројните антинародни одлуки донесени од бројни руски државни институции, чие раководство продолжува да игра во корист на западните земји, треба да го отворат патот за јавно незадоволство.

Кога стандардот на населението ќе падне и јавното мислење ќе се „загрее“, тогаш либералите ќе пристапат кон завршниот дел од нивниот план, кој ќе се состои во обвинување на шефот на државата за сите неволји.

Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog