Голем успех на СДСМ и ДУИ! Македонија лидер во регионот со највисока цена на лебот и основните продукти

40

Најскап леб на Балканот, радувај се народе –

сценаристот Божидар Божиновски сподели информација за да го расположи народот согласно препораките на министерката.Вратете го видот на која било возраст со овој метод…не се потребни операции !!!

Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog