Каракамишева до Димитров: Што мислеше кога ја потпишуваше Преспа? Предавството од Преспа е почетокот на крајот на Македонците и ТИ ТОА ГО ЗНАЕШЕ!

173
Доцна стигна Марко на Косово поле!
Што мислеше @NDimitrovMK кога ја потпишуваше Преспа?
Целта на Преспа од самиот почеток беше создавање нов народ со нова историја и идентитет со ТВОЕ ЗНАЕЊЕ!
Не туку сега врти на патриотизам!
Предавството од Преспа е почетокот на крајот на Македонците и ТИ ТОА ГО ЗНАЕШЕ!
Затоа Преспа мора да се поништи!!!
Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog