Димитров не може да прекини да се кае и да жали! Дури сега разбра што направи со Преспа

180
Просто не ми се верува што зборува човеков?!? 🤷🏻‍♂️
Едно милион пати додека беше во МНР му беше кажано ова, кое дури сега тој го разбрал!
И пак не ми е јасно… што им прават тоа фотељите на луѓево?!? Жално!
Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog