Богоевски бара да се спроведе рецептот на Путин во Македонија и да се протераат бугарски дипломати

193
БУГАРСКИ „ДИПЛОМАТИ“ во Македонија!
Република Македонија треба сериозно да размисли за „прочистување“ на бугарските дипломати во земјава!
Пред се мислам на воените претставници и амбасадорот, кои се поттрчковци на господинот Красимир Каракачанов, но и на конзуларните претставници, пред се во Битола, кои се познати шиткачи на бугарски пасоши!
Бугарија се меша во внатрешните работи на Македонија, пред се со барањето на промена на Устав, но и со недозволени политички и разознавачки активности на нејзините „дипломати“!
На тоа мора да ставиме КРАЈ!
Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog