Полжави имаат поголем интегритет од просечен поддржувач на квинслиншката СДС

23
Човечиња што протестираа за полициска бруталност ликуваат на бандите на криминалецот Филип Сокол што спротивно на сите закони изиграваат МВР на Илинден 🤡
Полжави имаат поголем интегритет од просечен поддржувач на СДС.
Него, до каде е разрешувањето на Филип Сокол и санкционирање на неговите бандити Nikola Tupancheski?
Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog