Стоилкови за СДСМ и ДУИ: Децата на комуистичката боржуазија шо ја испокраде државата заедно со децата на Енвер Хоџа ни глумат демократи и се обидуваат да ја вратат Македонија во 1941 година, кога „администратор“ т.е. бугарскиот фашистички окупатор ги зазеде своите позиции во Македонија.

127

Додека се спремам да одам на денешната собраниска фарса, која според деловникот не значи ништо во материјална смисла на зборот и каде што се доволни само 41 глас за да се лажира демократијата и не знам што друго, се случува. за мене дека овие изминати денови и денови што ќе дојдат ќе се прераскажуваат како денови во кои „црвената олигархија“ т.е. носителите на комунистичката власт и нивните деца и носителите на капитал контролиран од комунистичките наследници и нивните деца во соработка со наследниците на Енвер Хоџа – марксистички ленинисти, подоцна терористи, сега добри демократи, по 81 година се обидуваат да ја вратат Македонија во 1941 година, кога „администратор“ т.е. бугарскиот фашистички окупатор ги зазеде своите позиции во Македонија.

Историјата се повторува, но овој пат како фарса!За џабе зборуваш, се залажуваш, за џабе одиш против волјата на народот, но знаеш!Урсула фон дер Лајен ќе доаѓа и ќе си оди, сите ќе останеме овде, никој нема да ни ги решава маките и проблемите освен самите ние.Дозволете ми да ве потсетам дека немате, ниту ќе имате двотретинско мнозинство, па од каде ќе почнете, таму ќе завршите.

Среќна Нова 1941 година во дваесет и првиот век!