Пратенок ги натера пратениците на СДСМ да му ја пеат: Јас сум мало бугарче

264ШТО ТИ ЗНАЧИ КОМУЊАР⁉️ Седумдесет години се лигават во Белград дека тие наводно се просрпски орјентирани – притоа најперфидно десеткувајќи не нас Србите во Македонија на безгласна буква и промовирајќи ги Албанците за клучен партнер во државата, и ги оцрнуваат македонските патриоти, особено од ВМРО ДПМНЕ, дека наводно ги мразеле Србите бидејќи биле пробугарски, за денес ладно да ја преземат улогата на новите бугарски администратори во Македонија⁉️ АЛО, ПА ИМА ЛИ ПООДВРАТНО НЕШТО⁉️Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog