(ВИДЕО) Ром од Македоија до македонците! НАС ЃУПЦИТЕ ЌЕ НЕ ИМА СЕКАДЕ А ВИЕ МАКЕДОНЦИТЕ ЌЕ ИСЧЕЗНЕТЕ

442

Ни еден политичар нема да ви ја каже вистината како што тоа знае обичен човек да го каже во неколку реченици.

Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog