КРАЈОТ НА ОВА ШТО ГО ЗБОРУВА БЕЏЕТИ Е ПОДЕЛБА НА МАКЕДОНИЈА

402
Она што го зборува Беџети за паралелна албанска академија е почеток на крајот.
А крајот е поделба на Македонија, откако ќе се излезе на референдум за отцепување.
Такашто приказните дека од револт го кажува тоа поради изјава на друг академик, се само обланда.
Отсекогаш тоа беше идејата.
Од 1991 па наваму.
И претходно.
И да констатирам:
Најголеми губитници од распадот на Југославија се Македонците.
Губитници се сите кои беа во таа федерација, но Македонците изгубија се!!!
Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog