Советот на ЕУ потврди! Да не се лаже народот преговорите со Македонија не се започнати

1,795
СОВЕТОТ НА ЕВРОПСКАТА УНИЈА ПОТВРДИ ДЕКА ПРЕГОВОРИТЕ СО МАКЕДОНИЈА НЕ СЕ ЗАПОЧНАТИ – ВЛАДАТА СЛАВИ
Владата предводена од СДСМ и ДУИ изминатиов период се однесува како да живее во паралелен универзум и непрекинато изнесува информации кои секојдневно се демантираат, како од официјалните органи на Европската Унија, така и од официјалните претставниците на Бугарија.
Неизбраниот премиер на Владата без легитимитет, Димитар Ковачевски, денес организира прослава зад затворени врат…

See more
No photo description available.