Пеце Бунтур се обрати до Албанците: Ако влезе овде бугарска пропаганда вие најмногу ќе го јадите

“Петар, знаеш кој ќе го јаде највеќе од Бугари? Шиптарите!”
Почитувани Албанци,
до сега лесно ви беше со нас Македонците!
Покажавте непочитување кон нас, незадоволство и желба да не уништите! Ок!
Од утре во битката за Охрид, Струга, Дебар, Кичево, Гостивар, Тетово, Скопје… ќе се вклучат и Бугарите!
Со ваша одлука и на ваше барање!
Ние Македонците, после ова ваше предавство на “заедничка Македонија” (99% од Албанците), природно ќе се приклониме кон Бугарите и Србите!
Следните ваши амбиции нема да пристигнуваат на македонска адреса, туку на бугарска / српска, а во одговорот ќе се соочите со нивните амбиции, кои ќе стигнат на ваша адреса!
А нивните амбиции не се како македонските… ама вие си знаете!
ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа