Апасиев со нова закана до Пендаровски: Сите ќе признавате заговор против државата кога ќе ве апсиме

1,203
Вошката тврди дека “18 годишно момче ПРИЗНАЛО дека луѓе од странство му го направиле молотовиот коктел”!?
Ај вака квислинзи, да ви кажам една бољшевичка како вие ќе ПРИЗНАВАТЕ заговор против државата кога ќе паднете од власт:
Берија, шефот на тајната полиција на Сталин, му вика еден ден: – “Коба, абе го најде ли лулето од некни”?
Сталин му вика: – “Да бе, го најдов. Ми паднало под креветот”.
Берија му враќа: – “Како бе го најде!? Па тројца више ПРИЗНАА дека ти го украле”! 😉