МЕГА БОМБА НА АПАСИЕВ: Власта ја испрати полицијата во Левица за да го заплаши народот и да ја помине бугаризацијата?

1,154
ОБИД ЗА ЗАПЛАШУВАЊЕ НА ЛЕВИЦА ОД ОХРИДСКАТА ПОЛИЦИЈА
Во моментов во канцеларијата на ЛЕВИЦА во Охрид, упадна полицијата на СДС и ДУИ, за време кога во канцеларијата се наоѓаат активисти на Црвена младина, подмладокот на ЛЕВИЦА.
Дали фашистичката полиција се исплаши од протестот кој ЛЕВИЦА го организира во Охрид, поради тоа што секојдневно се приклучуваат се’ повеќе охриѓани?
Да и’ порачаме на охридската полиција, оставете ги нашите деца на мир.
Ако ви треба било каква информација можете да го контактирате Модераторот на ЛО ЛЕВИЦА Охрид, Ристе Дојчиниски и советникот на ЛЕВИЦА во совет на Општина Охрид, Виолета Аврамоска.