Каракамишева: Ајде сите да излеземе на улица! Балканската грчко-бугарска игра за бришење на Македонците под ЕУ/САД покровителство е повеќе од очигледна!

155
СИТЕ што беа за Договорот од Преспа, а сега се против Договорот со Бугарија вклопен во т.н. француски предлог да ја насочат енергијата кон поништување на Преспа.
Се што се случува денес е ПОСЛЕДИЦА на Преспа.
Идентитетот ни го смени Преспа!
Бугарите умешно го искористија тоа и прават се комплетно да не збришат!
Балканската грчко-бугарска игра за бришење на Македонците под ЕУ/САД покровителство е повеќе од очигледна!