Демонстрантите ги повикаа албанците! Не паѓајте на провокации на криминалците од СДС и ДУИ кои сакаат да останат на власт! Властите се менуваат, ние треба да живееме тука и после нив, заедно. На никој не му одговара насилство, освен на елитите кои нема ни да се тепаат ни да страдаат

186
Другарчиња Македонци и Албанци не потпаѓајте на провокации на криминалци кои сакаат да останат на власт! Властите се менуваат, ние треба да живееме тука и после нив, заедно. На никој не му одговара насилство, освен на елитите кои нема ни да се тепаат ни да страдаат.