Апасиев ги разоткри СДСМ и ДУИ! Погледнете на кој начин тајната партиска полиција предизвика немири

295
Еве како СДС ја инстументализира тајната полиција, за да створи тензии и да може да апси невин народ!
May be an image of 2 people and text that says "што покажува оваа слика!!! имаме класичен убацен провокатор, co плав блузон (заокружен на сликата) Koj постојано демек ги мава цаканите по штитови, им довикува, a во момемнти дури и си збори co нив. типична цаканска вежба во тренинг центар идризово. полицаците ако сакаа во секунда можеа да го одвлечат и приведат, но очигледно TOj не им беше целта. потоа, кога ce дава наредба за тргнуване, горниот дел се гледа на сликата веке се тргнати, полицаци ве место повторно да го фатат, го пропуштаат и TOj го снемува во позадината. следуваст уште вакви ситуации..."Vlado Trajanoski and 296 others
28 shares
Like

Share