ВИДЕО: Апасиев јуриши против бугарашите од СДС и ДУИ! Со стотина демонстранти ја проби заштитната ограда? Таче и Осмаи ќе ги вадат со хеликоптер?

1,178

Демонстрантите почнаа да фрлаат со камења, јајца и тоалетна хартија кон зградата на Владата, а се слушаат и експлозии веројатно од петарди. Демонстрантите кои ја пробија и заштитната ограда ги предводи пратеникот и лидер на Левица, Димитар Апасиев.