Соработниците на Бранко ќе се појават на протест: Тотално е јасно зошто министрите од минатата влада кои поседуваа национална самосвест и здрав интегритет во одбрана на самобитноста на МАКЕДОНСКИОТ НАРОД, ЈАЗИК и КУЛТУРА, Никола Димитров и Ирена Стефоска, беа навреме тргнати од ВЛАДАТА – ЗА ДА МОЖЕМЕ ДА СТАНЕМЕ БУГАРИЗИРАНИ ЕВРОПЈАНИ

771Тотално е јасно зошто министрите од минатата влада кои поседуваа национална самосвест и здрав интегритет во одбрана на самобитноста на МАКЕДОНСКИОТ НАРОД, ЈАЗИК и КУЛТУРА, Никола Димитров и Ирена Стефоска, беа навреме тргнати од ВЛАДАТА – ЗА ДА МОЖЕМЕ ДА СТАНЕМЕ БУГАРИЗИРАНИ ЕВРОПЈАНИ. Некој игра шах само со пиони на наша глава а ние кротиме во брсконечно пролонгираната агонија, под смрдената чизма на ФАШИСТИЧКИОТ ОКУПАТОР ОД НАШЕ „ДЕСНО”.
ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Пристапете директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа