Ковачевски се сретна со човекот што јавно призна дека СДСМ ја вработиле жена му во Кавадарци и му го презентирал францускиот предлог

269
Со претставниците на граѓанскиот сектор, експерти во различни области, професори, политички аналитичари дискутиравме за европскиот предлог за просперитет на нашата земја.
Благодарен сум што секој дава придонес во овие клучни моменти за државата со својата експертиза и богато искуство. Владата партнерски низ дијалог и консултации носи одлуки во интерес на иднината на сите граѓани на Република Северна Македонија.