ДОМ утре ќе обзнанат дали ќе излезат од Влада или ќе ја прифатат бугаризацијата на Македонија

147
Раководството на Зелената партија ДОМ детално го разгледува последниот предлог за почеток на преговори со ЕУ.
Во тек на следните неколку денови следат консултации со експерти и граѓански организации, по што ќе завземеме став кој ќе го споделиме со јавноста.