СТРАШНИ слики! Во Америка започна вакцинацијата на децата до 5 години (ФОТО)

58

Во вторникот во САД започна вакцинацијата на децата од 6 месеци до 5 години.

ЦДЦ ја донесе таа одлука минатиот викенд со цел да започне да дава вакцини против СОВИД уште оваа 19 недела.

 

И додека многу спортисти и јавни личности „ненадејно“ умираат, администрацијата на Бајден одлучи да ги „заштити“ децата од вирус за кој според студиите не е опасен за младите, а камоли за најмладиот дел од населението.

Zero Point носи фотографии кои го означуваат почетокот на вакцинацијата на најмладите Американци. Фотографиите ги објави New York Post и тие се повеќе од скандалозни со слики од деца кои плачат и кои не се согласиле да се вакцинираат против КОВИД 19.

Детска вакцина против појава на вируси

Детска вакцина против појава на вируси

Деца на возраст од 6 месеци до 5 години добиваат вакцина против коронавирус (COVID-19) во Калфиорнија