Од 1 ви Јули СДСМ и Беслимовски планираат енормно поскапување на струјата? Ќе добивате над 50% повисоки сметки

159
Пошто темата за ЕУ е затворена, од утре да се вратиме на темата за струјата или како за исти киловати што сме ги трошеле лани, ова зимо ќе плаќаме за 50 отсто повисока струја! Ако сте плаќале 10.000 денари, ќе плаќате 15.000 денари – покачувањето е од 1 јули.
ℹ Јас искрено не знам луѓе кои се греат на струја, а трошат под 600 киловати! Освен ако некој се грее по дома ноќе у 3, а дење е пингвин….тоа е више друга прича.
Таче го заболе qurot за нас!
ℹ Фокусирајте се на фактот како ќе ја преживееме зимата со овие битанги кои не сакаат да се мрднат од власт!
Летово ќе си летне…