Макрон, втор ден по ред, ни вика у фаца дека сме СЕВЕРНОМАКЕДОНЦИ. Балистот Бугар Османи нема официјална реакција од МНР (оти, нели, не се работи за Косово)! Апасиев никогаш толку бесен!

480
Макрон, втор ден по ред, ни вика у фаца дека сме СЕВЕРНОМАКЕДОНЦИ. Балистот Бугар Османи нема официјална реакција од МНР (оти, нели, не се работи за Косово). Е овие едноклеточни организми ни ја водат државата и преговараат во наше име!