Експлозија на Апасиев! Таче бил спремен да го прифати францускиот предлог ама добил вето од Бугарија па после се премислил?

2,932
Колку треба да си недоветно жалче, ко божемски да “одбиеш” француски предлог, откако веќе си попил ново бугарско ВЕТО, два саата претходно!?
p.s. Ко у вицон: “Бато бе, ај доста ме бранеше”!