Документот на Pfizer открива висока стапка на вакцинирани трудници кои ги изгубиле своите бебиња

Според традиционалната медицина, вакцините никогаш не биле давани на бремени жени, па дури ни на жени кои се обидувале да забременат. mRNA вакцините не се одобрени и сè уште немаат трајно одобрение од FDA, а сепак тие се широко промовирани кај трудниците како успешна медицинска пракса. Вистинската наука повеќе не е важна. Се претпочита псевдонаука.

 

На 3 јуни 2021 година, пензионираниот неврохирург д-р Расел Блејлок ја забележа глупоста на овој пресврт:

Како што е наведено, заклучно со 20 мај 2021 година, околу 1.140 бремени жени пријавиле несакани дејства откако примиле една или две дози од оваа вакцина. Во минатото, беше стандардно знаење дека жената не треба да прима никаква вакцина за време на бременоста или ако жената воопшто има намера да забремени. СЗО се согласи со оваа политика, но поради приговорите на ЦДЦ ги променија нивните препораки од невакцинирање во одобрување на вакцинација на сите трудници. Ова беше направено и покрај признанието на сите производители на овие вакцини дека не се спроведени студии за влијанието на овие вакцини врз бремените жени или нивните бебиња.

ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа