ПАЃА ВЛАДАТА? Пратеник ја напушти владината коалиција

413

Пратеникот Скендер Реџепи од Алтернатива, партија која е дел од владеачкото мнозинство, во иднина ќе делува како независен пратеник.

Реџепи денеска упати писмо до Претседателот на Собранието, Талат Џафери, со кое го информира дека ќе делува надвор од пратеничката група на Алтернатива.