Каков удар од Леб и Сол за Влатко Стефановски! Да ви биде јасно зошто нема место за северџганот во групата

1,003

Еден од членовите на култниот Македонски рок состав Леб и Сол- Кокан Димушевски преку социјалните мрежи упати своја кратка реакција.

Сега јасно ви е зошто за северџганот нема место во ЛЕБ И СОЛ !!!-напиша Кокан Димушевски на фејсбук.

Оваа реакција на Кокан Димушевски иако самиот избегнува директно посочување најверојатно се однесува на гитаристот Влатко Стефановски кој јавно го поддржуваше прцесот за промена на уставното име на Република Македонија и кој по насилната и противзаконска промена на името во парламентот, на своите јавни настапи го користи името со “Северна”.

Влатко Стефановски од поодамна е заменет со нов гитарист во бендот.