БОМБА! Шојгу потврдил дека има биолаборатории и на балканот!? Еве во градовикои

4,327

ИМА ТРИ БИОЛАБОРАТОРИИ НА ТЕРИТОРИЈАТА НА БУГАРИЈА!

ЕВЕ КОИ СЕ ГРАДОВИ КАДЕ СЕ!СОФИЈА, ПЛОВДИВ И ДО ВОЕНА БАЗА ВО НОВО СЕЛО! ИМА 3 БИОЛАБОРАТОРИИ! ТАМУ СЕ ИЗВРШУВААТ ЕКСПЕРИМЕНТИ СО БУГАРСКИ ГРАЃАНИ И СЕ СОЗДАВААТ ВИРУСИ И ПАТОГЕНИ!ОВА СЕ ПРЕНЕСУВА НА РИА Новости!