Горан Ќосето: Стефчо лаже јас сум ВМРО и Мицковски ја има мојата подршка

167
Не е вистина твоето тврдење!
Сите осуденици имаме исти услови ,исто сне третирани во зависност од однесувањето према куќниот ред!
Кај беше досега да не спомнеш ако ти беше толку грижа!
Мицковски имал и ќе има поддршка од мене ,јас сум ВМРО и не мењам партии!
May be an image of 1 person and textMitko Gjorgjiev, Hristo Marice Zisovi and 226 others
35 Comments
14 Shares
Like

Share

35 Comments

View 19 previous comments