Д-Р БРАНИМИР НЕСТОРОВИЌ: „РЕЗУЛТАТИТЕ НА BAKЦИHAЦИЈАТА СЕ ЗАСТРАШУВАЧКИ – ШЕСТКРАТНО Е ЗГОЛЕМЕН БРОЈОТ НА РАК КАЈ BAKЦИНИPAHИТЕ ЗА KOBИД 19!“ (ВИДЕО)

3,580

Во својата најнова изјава вчера, познатиот српски пулмолог и професор на медицинскиот факултет во Белград, д-р Бранимир Несторовиќ, повторно ја шокираше јавноста и тоа можеби во најголема мера досега:

„На пациентите на кои им е закажана операција наесен им е побарана потврда за вaкцинација како би биле примени на болничко лекување.

Пациенти со карцином, се бара од нив да се вaкцинираат!

Јас ги молам, еве илјадити пат некој да ме тужи, веќе навистина ми е досадно, јас намерно ги провоцирам да ме тужат.

Значи, ги повикувам тие „независни истражувачки новинари“ да ја објават студијата на Фaјзер за клиничко испитување на вaкцината на 44.000 пациенти, а која стана достапна за јавноста благодарение на тужбата на американските адвокати, со огромен број несакани ефекти, 1.222 смртни случаи во рок од 6 месеци!

Значи, резултатите се толку застрашувачки, податоците од американската армија за зачестеноста на невролошки компликации кои се 10 пати повисоки и шесткратно зголемување на бројот на малигни болести кај вaкцинираните!

И вие баратe од пациентот кој има малигна болест да се вaкцинира сега за интервенција која ќе биде во септември,“ завршува жестоко д-р Несторовиќ.