Според Апасиев Спасовски е дел од бугарската чизма што треба да го гази македонецот?

95
Ако не сте знаеле, е баш вака изгледала бугарската окупациона чизма.

Со задоволство можам да обзнанам брза и ефективна разрешница на случајот од пред три дена (04.06.2022) со кривично-правниот настан – пожар во центарот „Иван Мих…

See more