Апасиев ја кажа вистината! Погледнете каков терор ДУИ и Хелсишки вршат врз општина Карпош

1,555
Општина Сарај не наплаќа даноци, пошто да плаќаш даноци у Северџанистан е ептен “каурски”.
Оттука, Општина Сарај нема пари за градинки.
Оттука, сите деца од Општина Сарај идат у Општина Карпош.
Оттука, децата од Општина Карпош немаат кај да идат.
Оттука, Советот на Општина Карпош носи одлука да си ги заштити децата од Карпош и, нормално, им дава приоритет при упис.
Оттука, овие од ДУИ се жалат кај “Омбудсманот” (кој btw е нивниот шпицен кандидат за премиер на прошлите избори).
Оттука, “Омбудсманов” као нешо вика не е у реду вака.
Оттука, се набацуе и сороспискиот хор од Хелсиншки, со иста “аргументација”.
Оттука, идете бре сите у три лепе п.м.!
Наравоучение: Карпошани – со вас сме и да не попуштате ни сантим на силеџиите од ДУИ и Сорос! 😘
Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog