Македонците не можат да ја издржат кризата предизвикана од СДСМ и ДУИ! Пред 9 часот издадени над 1100 кутии Диазепам (ФОТО)

33

Според денешната статиситка на „Мој термин“ во табелата на издадени лекови, може да се забележи дека само до 8.30 часот веќе се издадени 1155 кутии Диазепам.

Оваа статистика на својот Фејсбук профил ја објави др. Ненад Лазаров.