За тие шо не ја памтат транзицијата во 90те! Помладите не ја памтат трагедијата наречена транзиција: – затворени фирми; – луѓе без работа; – ниски плати; – големи даноци; – урнисано здравство; – редици на бензинските; – празни рафтови; – квоти, бонови и рестрикции. Се врати СДСМ, се враќаат и катастрофите од транзицијата…

Помладите не ја памтат трагедијата наречена транзиција:
– затворени фирми;
– луѓе без работа;
– ниски плати;
– големи даноци;
– урнисано здравство;
– редици на бензинските;
– празни рафтови;
– квоти, бонови и рестрикции.
Се врати СДСМ, се враќаат и катастрофите од транзицијата…
ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа