ВИДЕО: ОБЈАВЕНИ СНИМКИ ОД АЗОВЦИТЕ ВО МОМЕНТОВ – ЕВЕ КАДЕ ГИ ЧУВААТ

138

Вкупно 2.300 воени затвореници се во истражен затвор во ДНР.

Меѓу нив има и како шро велат властите во Доњецк, нацисти од Азов и припадници на Националната гарда и вооружените сили на Украина, кои се предадоа во Мариупол.