Мајка на две деца (36) почина 11 дена по вакцинацијата! Патологот тврди: Ќе беше жива да не ја примеше вакцината

Hadassah Ein Kerem Hospital team members wearing safety gear as they work in the Coronavirus ward of Hadassah Ein Kerem Hospitall in Jerusalem on February 01, 2021, during a 3rd nationawide full lockdown, in an effort to prevent the spread of the Coronavirus. Photo by Olivier Fitoussi/Flash90 *** Local Caption *** מחלקה חולה מחלקת קורונה וירוס חולה חולים הדסה עין כרם רופאים אחיות עובדים מונשמים
91

Патологот рече дека мајката на две деца можеби е сеуште жива доколку не ја примила вакцината против Ковид.

 

„Семејството шокирано слушаше додека патологот го откри своето верување дека 36-годишната мајка починала како резултат на вакцината Pfizer против КОВИД.

Обдукцијата на телото на Доун Волдриџ претходно се покажа како неубедлива, но истрагата откри дека нејзината неочекувана смрт, која настапила 11 дена по првата доза вакцинација против СОВИД, веројатно била последица на вакцинација.

Таа беше пронајдена мртва во нејзината куќа минатиот јуни од нејзиниот брат, откако не успеа да го земе синот од училиште и предизвика загриженост во семејството.

 

Во изјавата, нејзиниот сопруг Ешли рече:

„Ние добивме син пред 6 години… нашата ќерка има само две години… Мојата главна грижа е дека кога ќе станат доволно возрасни, како да им објаснам зошто мајка им умре.