Погледнете како Америка ја понижува Украина! Лас Вегас: Стриптиз клуб „Little Darlings“ им нуди помош на Украинците во борбата против Русија – со ангажирање на украински стриптизери!

64

Еден американски стриптиз клуб одлучи да ја поддржи Украина во актуелната криза на многу необичен, а некои би рекле – бизарен начин.

Стриптиз клубот „Little Darlings“ во Лас Вегас одвреме навреме става атрактивни и контроверзни реклами на билбордот пред влезот, пишуваат американските медиуми, а сега одлучил да ги поддржи Украинците во борбата против Русија со ангажирање на украински стриптизерки!

 

Неодамнешниот билборд пред клубот јасно вели: „Имаме аудиција за украински стриптизерки“.

Составен дел на огласот е и украинското знаме со текстот под него: „Ние сме со Украина“.

Менаџерот на клубот Пит Дотор за Фокс 5 изјавил дека веќе ангажирале украинска танчерка, пишува „Њу Јорк Пост“, а на прашањето дали огласот на кој одговорил овој танчер е несоодветен, Дотор одговорил:

„Ова е повеќе од тоа колку далеку можеме да одиме. Ние сме со нив и ова не е навредливо. „Ако можеме да помогнеме на кој било начин, ова е најдоброто, можеби можеме да помогнеме некому да најде работа“, рече Доторе.